utbildning_vardeflodesanalys

Värdeflödesanalys

Lean Processer och Effektivisering Six Sigma

Att kartlägga, förstå och optimera värdeflöden är centralt inom förbättringsarbete. Utbildningen vänder sig till dig som är drivande och starkt engagerad i verksamhetens förbättringsarbete.

om du har frågor om kursen eller vill att vi håller den hos er istället.

Fakta

Längd:
2 dagar

Pris:
14900 kr. (ex. moms)

Anmäl ditt intresse för kommande kurstillfällen – hos oss, online eller på plats hos er.

Berättigar till
-

Innehåll

Möjligen är du förbättringsledare, LEAN-koordinator, projektledare, process- eller verksamhetsutvecklare som har ambitioner att fördjupa dina kunskaper inom förbättringsmetodik, och specifik kring kartläggning och analys av värdeflöden. Efter utbildningen förväntas du som deltagare kunna facilitera och driva värdeflödesanalyser självständigt på ditt företag.

Beskrivning

För vem?

Utbildningen vänder sig till dig som är drivande och starkt engagerad i verksamhetens förbättringsarbete. Möjligen är du förbättringsledare, LEAN-koordinator, projektledare, process- eller verksamhetsutvecklare som har ambitioner att fördjupa din kunskaper inom förbättringsmetodik, och specifik kring kartläggning och analys av värdeflöden.

Vilka förkunskaper krävs?

Utbildningen kräver inga särskilda förkunskaper.

Syfte och mål

Syftet med utbildningen är att överföra konkret och detaljerad kunskap om LEAN som förbättringskoncept, hur det appliceras i verkligheten och där specifikt metodiken för kartläggning och analys av värdeflöden. Målet är att du som deltagare skall efter genomförd kurs skall kunna självständigt planera och facilitera en Värdeflödeskartläggning av både produktions- och administrativa flöden.

Program

2 dagar

Boka utbildning

Värdeflödesanalys

Längd: 2 dagar

Pris:
14900 kr. (ex. moms)

om du har frågor om kursen eller vill att vi håller den hos er istället