Hoppa till huvudinnehåll

Information

  • Längd: 1 timma
  • Pris: 0kr. (ex. moms)
Läs mer

Digitaliserade processer

Genom att digitalisera era administrativa ärendeflöden får ni effektivare processer, bättre efterlevnad och en oslagbar processöverblick.

Under detta webbinarie kommer vi belysa vad som är viktigt att tänka på när man vill effektivisera sina processer genom digitalisering. Vi kommer att dela med oss av både framgångsfaktorer att följa, och fallgropar att undvika. Vi kommer också visa hur man på ett enkelt sätt kan digitalisera olika typer av administrativa processer där flera personer är inblandade, där det är många ärenden och mycket information som ska hanteras. Ni får se verkliga exempel på hur processerna digitaliseras i praktiken genom kartläggning och driftsättning i CANEA ONE och hur verksamheten själv kan äga förvaltning och förbättring av processerna utan programmering eller inblandning av IT.

Välkommen att anmäla dig till något av våra tillfällen som passar dig bäst. Du kopplar lätt upp dig via din dator. Vi ser fram emot ditt deltagande.

Vi skickar en kallelse via mail innan webbinariet, som innehåller länk.

Föreläsare

Mikael Göthager

Mikael är en erfaren förbättringsledare och verksamhetsutvecklare. Han har en akademisk bakgrund som ingenjör och har även en MBA, samt är certifierad Black Belt inom Lean Six Sigma. Han har under många år drivit implementering av Lean inom både produktion och administrativ miljö. Med en stor passion för konceptet är han aktiv både som föreläsare och managementkonsult inom bland annat effektivisering och förbättringsarbete.

Erik Carlsson

Erik arbetar sedan många år tillbaka som kundansvarig och affärsutvecklare för CANEAs IT-lösning CANEA ONE. Han har en akademisk bakgrund från studier inom industriell ekonomi på Chalmers och industriell marknadsföring på Handelshögskolan i Göteborg. Erik har under årens lopp varit med och utvecklat erbjudanden inom bland annat tillverkningsindustrin, vård och omsorg samt livsmedelsindustrin. En stor drivkraft i hans arbete med plattformen CANEA ONE är dess mångsidighet och möjlighet att verkligen lösa kunders problem på djupet.

Information

  • Längd: 1 timma
  • Pris: 0kr. (ex. moms)
Läs mer