Webbinarium

Framtidens ledningssystem

Vad driver utvecklingen av framtidens ledningssystem?

Utvecklingen av ledningssystem drivs av allt från globala megatrender som förflyttningen av ekonomisk makt och förändrade värderingar till utvecklingen av AI och det ökade behovet av informationssäkerhet. Webbinariet nedan berör några av de frågor som tas upp på halvdagsseminariet i Göteborg den 8 december. 

Mer om framtidens ledningssystem

Vi har frågat 275 ISO-certifierade organisationer om hur de ser på sitt ledningssystem idag och inför framtiden. Svaren har vi sammanställt i en rapport som vi kommer att gå igenom på seminariet Framtidens ledningssystem som hålls på vårt huvudkontor i Göteborg förmiddagen den 8 december. 

Framtidens ledningssystem-1

Seminarium: Framtidens ledningssystem

Seminariet för dig som förstått att ett ledningssystem är en viktig komponent för att förverkliga en verksamhets strategi. Det vänder sig till dig som är verksamhetsutvecklare eller har en ledande befattning.  

Anmäl dig nu

Puffar till webb och2

Rapport: Ledningssystem i svenska organisationer

Svaren från 275 yrkesverksamma 
användare av ledningssystem.

 

Ladda ned rapporten

Vill du veta vad vi kan göra för dig?

I 30 år har vi hjälpt företag att förbättras. Kontakta våra säljare för att få svar på dina frågor eller få mer material om CANEAs metodik för skapande av levande och effektiva lösningar som uppfyller alla krav inom olika standarder.