On demand-webbinarium

Agil strategiaktivering

Integrerad helhetslösning

Agil strategiaktivering

Den allt högre förändringstakten i omvärlden gör att det krävs mer och mer för att lyckas med strategiutveckling och implementering. För att nå framgång behövs därför agila och effektiva arbetssätt.

Vi beskriver ett ramverk för utveckling och aktivering av strategier och visar praktiska exempel på hur CANEA ONE kan stödja er med att definiera, kommunicera, agera på och följa upp strategier, mål och mätetal i en integrerad helhetslösning.

Mer om agil strategiaktivering

Läs mer om hur man med hjälp av den strategiska målstyrningen, kombinerad med en operativ dito, kan få hela organisationen att dra åt samma håll. 

konsult-strategi-ledningsprocesser-vad-ar-en-ledningsprocess

Ett företag där alla har samma målbild har goda förutsättningar att växa och bli lönsamt.

Målstyrning handlar om att uppnå ett bestämt resultat, med utgångspunkt i vision och mål, så effektivt som möjligt. Den strategiska målstyrningen syftar på de övergripande målen, som bryts ner i konkreta och operativa mål. De nås med en operativ målstyrning.

Vi listar 5 utmaningar och hinder gällande målstyrning.

 

Läs mer här

Vill du veta vad vi kan göra för dig?

I 30 år har vi hjälpt företag att förbättras. Kontakta våra säljare för att få svar på dina frågor eller få mer material om CANEAs metodik för skapande av levande och effektiva lösningar som uppfyller alla krav inom olika standarder.