On demand-webbinarium

Användarvänliga ledningssystem

Framgångsfaktorer

Användarvänliga ledningssystem

Välkommen till ett webbinarium där vi belyser vad som är viktigt att tänka på när man skapar ett lättillgängligt och följsamt ledningssystem. Med hjälp av CANEA ONE visar vi hur ni kan arbeta med ert ledningssystem för att skapa engagemang i organisationen och hur ni gör för att implementera det i praktiken.

Mer om ledningssystem

Om du vill fördjupa dina kunskaper inom området ledningssystem så kan vi tipsa om både vår rapport Ledningssystem i svenska organisationer 2022 samt ett seminarium och ett webbinarium. 

rapport_bild

Rapport:
Ledningssystem i svenska organisationer

I rapporten berättar vi vad 275 yrkesverksamma inom områdena kvalitet, miljö och ledningssystem svarat på vad de ser är de största utmaningarna och vad som kommer att utforma framtidens ledningssystem.

 

Ladda ned rapporten

Seminarium H-H_2

Seminarium:
Ledningssystem - huvudvärk eller huvudsak?

Delta på vårt seminarium, där du får tips på hur du förvandlar du ett krångligt ledningssystem som få använder, och ännu färre gillar, till ett som underlättar det dagliga arbetet och skapar verklig verksamhetsnytta.

Läs mer/anmälan

Vill du veta vad vi kan göra för dig?

I 30 år har vi hjälpt företag att förbättras. Kontakta våra säljare för att få svar på dina frågor eller få mer material om CANEAs metodik för skapande av levande och effektiva lösningar som uppfyller alla krav inom olika standarder.