Utbildning

Fullärd?
Skulle inte tro det!

Karriärlångt lärande är nu viktigare än någonsin. Med rätt partner kan det också bli effektivare och roligare.

Öppna utbildningar för din verksamhet

Kontinuerlig utbildning är inte bara nyttigt. Det brukar också upplevas som ett kul avbrott i vardagen och en riktig energiinjektion. I över 30 år har vi hållit professionella utbildningar inom vitt skilda områden. Oavsett om behoven finns inom projektledning, ledarskap, effektivisering, revision, kvalitet eller miljö och arbetsmiljö, hjälper vi till att hitta utbildningen som passar dig och din organisations utmaningar bäst.

utbildning-oppna-utbildningar-woman

Föreläsare med förankring i näringslivet

Våra föreläsare är alla aktiva managementkonsulter som ger dig en blandning av teori och praktik. Deras teoretiska grund, kombinerat med bred praktisk erfarenhet är viktigt för att du direkt ska kunna applicera dina nyvunna kunskaper i ditt dagliga arbete.

utbildning-oppna-utbildningar-cyclist

Distansutbildningar för ökad flexibilitet

Med ett utökat antal distansutbildningar gör vi det ännu lättare att ta till sig kunskapen där det passar bäst, beroende på person och situation. Våra livesända utbildningstillfällen online ger dig en möjlighet till en interaktiv och personlig utbildningsupplevelse även på distans.

utbildning-oppna-utbildningar-laptop-women

Hybrid learning - det bästa av två världar

Med blended learning får du tillgång till ett kompletterande stöd i form av en digital läroplattform för en del av våra utbildningar. Som utbildnings-deltagare får du då möjlighet att följa ett pedagogiskt lärospår, där du tar del av vårt utbildningsmaterial i olika digitala format - innan, under och efter utbildningen.

Några av våra tidigare utbildningsdeltagare

Johan-Temsare_ny_sv_low

Kontakta vår utbildningsansvarige

Har du frågor om våra utbildningar? Kontakta vår utbildningsansvarige, Johan Temsare. Du kan även nå oss på +46 (0)10 459 00 11.