Hoppa till huvudinnehåll

Öppna utbildningar

En öppen utbildning passar dig som vill kompetensutvecklas inom ett specifikt område tillsammans med andra utbildningsdeltagare. Med rådande omständigheter i åtanke erbjuder vi både utbildningar i klassrum och på distans.

Utbildningar för din verksamhet

Med utbildningar inom områden såsom projektledning, ledarskap, effektivisering, revision och kvalitet, samt miljö och arbetsmiljö, hjälper vi till att hitta utbildningen som passar dig och din organisations utmaningar bäst.

Föreläsare

Våra föreläsare, som också är aktiva konsulter, ger dig blandningen av teori och praktik för att du ska kunna ta med dig lärdomar att direkt applicera i ditt arbete.

Distansutbildningar

Med ett utökat antal distansutbildningar vill vi göra det ännu lättare att ta till sig kunskapen där det passar en bäst. Våra livesända utbildningstillfällen online ger dig en möjlighet till en interaktiv och personlig utbildningsupplevelse även på distans.

Blended learning

Med blended learning får du tillgång till ett kompletterande stöd i form av en digital läroplatt­form för en del av våra utbildningar. Som utbildnings­deltagare får du då möjlighet att följa ett pedagogiskt lärospår, där du tar del av vårt utbildningsmaterial i olika digitala format – innan, under och efter utbild­ningen.

Se alla våra utbildningar

Kontakta utbildning

+46 (0)10 459 00 11
bokning@canea.se

Några av våra kunder

Ladda ner vår utbildningskatalog i pdf