Hoppa till huvudinnehåll

Praktisk information

När du går utbildning hos oss vill vi att allt praktiskt ska kännas enkelt. Vi vill att du ska vara 100% nöjd och vi lägger därför alltid lite extra kraft på praktiska saker såsom lokaler, fika, lunch och boende.

Praktisk information

Här nedan hittar du info om allt det praktiska som rör din utbildning hos oss.

Bekräftelse & kallelse

Efter att du bokat utbildning hos oss mottar du en bekräftelse via mail. Två veckor före utbildningens start får du kallelse via mail med detaljerad information om var utbildningen går, vägbeskrivning och hotellförslag. Du får även kallelse via post till de kurser som innehåller en hemuppgift.

Våra utbildningslokaler

Göteborg

Våra utbildningar i Göteborg är förlagda till olika lokaler, men de ligger alltid nära centralstationen. Du får besked om var utbildningen hålls i din kallelse. Vill du veta tidigare är du välkommen att kontakta oss på bokning@canea.se eller 010 459 00 11.

Stockholm

Våra utbildningar i Stockholm är förlagda till olika lokaler, men de ligger alltid nära centralstationen. Du får besked om var utbildningen hålls i din kallelse. Vill du veta tidigare är du välkommen att kontakta oss på bokning@canea.se eller 010 459 00 11.

Malmö

Våra utbildningar hålls på vårt kontor i centrala Malmö. Kontakta oss på bokning@canea.se eller 010 459 00 11 för mer info.

Adress: Södra Vallgatan 5, 211 40, Malmö (EC Södertull)
Klicka här för karta!

Bjertorp

Några av våra utbildningar bedrivs som internat på Bjertorps slott. På utbildningsavgiften tillkommer då priset för helpension. Om du önskar komma kvällen innan utbildningsstart kan du givetvis boka detta.

Adress: Bjertorp Slott, 35 91 KVÄNUM
Klicka här för karta!

Boende

Vi har avtal med närliggande hotell i Göteborg, Stockholm och Malmö. Som deltagare på utbildning anordnad av oss erhåller du specialpris på dessa hotell.

Göteborg

Elite Plaza Hotel

Elite Plaza Hotel ligger på Västra Hamngatan med gångavstånd till Centralstationen, GöteborgsOperan, shopping, restauranger samt CANEAs kontor.

Adress: Västra Hamngatan 3, 404 22 GÖTEBORG
Tel: 031–720 40 00
Klicka här för karta!

Stockholm

Elite Hotel Stockholm Plaza

Mitt i centrala Stockholm, ett par minuters promenadavstånd från Stureplan och shoppinggatorna, hittar ni förstklassiga och anrika Elite Hotel Stockholm Plaza.

Adress: Birger Jarlsgatan 29, 111 45 STOCKHOLM
Tel: 08–566 220 00
Klicka här för karta!

Elite Hotel Arcadia

I centrala Stockholm, på gränsen mellan Östermalm och Vasastan inte långt från legendariska Stadion och Kungliga Tekniska Högskolan, hittar du Elite Hotel Arcadia.

Adress: Körsbärsvägen 1, 114 23 STOCKHOLM
Tel: 08-566 215 00
Klicka här för karta!

Elite Eden Park Hotel

Exklusiva Elite Eden Park Hotel hittar ni mitt i centrala Stockholm, precis intill den rogivande Humlegården och det livfulla Stureplan.

Adress: Sturegatan 22, 114 36 STOCKHOLM
Tel: 08-555 627 00
Klicka här för karta!

Elite Palace Hotel

Elite Palace Hotel är ett modernt och centralt beläget hotell. På Elite Palace Hotel erbjuder vi dig som gäst närheten till Stockholms alla attraktioner men ändå i en fridfull omgivning med närhet till promenadstråk längs med vattnet.

Adress: S:t Eriksgatan 115, 113 43 STOCKHOLM
Tel: 08-566 217 00
Klicka här för karta!

Elite Hotel Marina Tower

På Elite Hotel Marina Tower bor du vid Saltsjöqvarn, nära Danvikstull på gränsen till Nacka. Låt dig förföras av utsikten vid Stockholms inlopp, där stad och skärgård möts.

Adress: Saltsjöqvarns Kaj 25, 131 71 NACKA
Tel: 08-555 702 00
Klicka här för karta!

Victory Hotel

Victory Hotel är ett välkomnande, personligt och exklusivt hotell, med perfekt läge i charmiga Gamla Stan i Stockholm. Härifrån finns de flesta av stans sevärdheter och attraktioner inom promenadavstånd. Men faktum är att hotellet är en sevärdhet i sig.

Adress: Lilla Nygatan 5, 111 28 STOCKHOLM
Tel: 08 506 400 00
Klicka här för karta!

Malmö

Elite Plaza Hotel

På bekvämt promenadavstånd från Centralstationen längs Malmös centrala promenadstråk ligger Elite Plaza Hotel. Den vackra fasaden ut mot den soliga sidan av Gustav Adolfs Torg är från förrförra seklets slut och har med sin säregna arkitektur bidragit till smeknamnet ”Lilla Rivieran”.

Adress: Gustav Adolfs torg 49, 211 39 MALMÖ
Tel: 040 – 66 44 870
Klicka här för karta!

Elite Hotel Savoy

Elite Hotel Savoy är centralt beläget i hjärtat av Malmö, mittemot Centralstationen och med Stortorget runt hörnet. Hotellet är ett av Sveriges äldsta och mest anrika hotell och inrymmer 109 rum och sviter som alla är unika och utrustade med dagens moderna bekvämligheter.

Adress: Norra Vallgatan 62, 201 80 MALMÖ
Tel: 040 – 66 44 80
Klicka här för karta!

Elite Hotel Residens

Elite Hotel Residens har ett idealiskt läge mittemot Centralstationen och nära Stortorget. Här bor du i centrum av Malmö, med stadens affärer och restauranger samt trafikförbindelser på bekvämt gångavstånd. Hotellet har en klassisk och elegant atmosfär och servicen är personlig och genuin.

Adress: Adelgatan 7, 211 22 MALMÖ
Tel: 040 – 66 44 890
Klicka här för karta!

Bokningsvillkorutbildningar och event

Utbildningar

Pris
Priset för utbildningar är angivna exklusive moms samt per person. I grundpriset ingår omfattande dokumentation, lunch, kaffe och smörgås.

Fakturering
Betalningsvillkoret är 30 dagar netto och faktura skickas innan utbildningens start. Du kan betala med Mastercard eller VISA om du så önskar. Fakturan skickas via EDI primärt och sekundärt via e-mail. Beställaren ansvarar för att rätt uppgifter anges i underlaget.

Avbokningsregler
Vid återbud senare än två veckor före utbildningsstart debiteras hela avgiften och senare än fyra veckor innan halva avgiften.

Seminarium

Pris
Vi erbjuder både kostnadsfria och avgiftsbelagda seminarier. Vid seminarietillfällena ingår ej lunch eller dokumentation om inget annat anges. Det ingår endast vid utbildningar.

Avboka gärna i god tid om du inte kan nyttja din bokade plats. Du kommer inte att faktureras någon summa vid de kostnadsfria seminarierna, även om du behöver fylla i faktureringsuppgifter.

Fakturering
Betalningsvillkoret är 14 dagar netto och faktura skickas innan seminariets start. Du kan betala med Mastercard eller VISA om du så önskar. Fakturan skickas via EDI primärt och sekundärt via e-mail. Beställaren ansvarar för att rätt uppgifter anges i underlaget.

Avbokningsregler
Vid återbud senare än två dagar före seminarietillfället debiteras hela avgiften.

Kontakta utbildning

+46 (0)10 459 00 11
bokning@canea.se

Några av våra kunder

Ladda ner vår utbildningskatalog i pdf