Hoppa till huvudinnehåll

Konsulttjänster

Det måste finnas en röd tråd från strategi och genomförande ända fram till varaktig framgång. CANEA Business Excellence är den tråden.

Varför CANEA?

Svaret är att vi har allt som behövs: kompetensen, metodiken, verktygen, erfarenheten, pedagogiken och hundratals nöjda kunder sedan drygt 20 år tillbaka. Men ett enklare svar är att vi har hittat vår unika kombination som gör det enkelt för dig att nå varaktig förändring.

Ladda ner vår konsultbroschyr (pdf)

Vi är med dig hela vägen genom förändringsprocessen

– från analys, via implementering, till uppföljning av de definierade effekterna.

I mer än 25 år har vi hjälpt företag att förbättras. Vill du veta vad vi kan göra för dig?

Kontakta oss

a

Detta är CANEA Business Excellence!

Spjutspetskompetens med en välfylld verktygslåda. Från strategiska frågeställningar till organisation, processer och verksamhetssystem. Från analys till implementering. Vi har både spetskompetensen och verktygen för att nå ända fram. Och vi vet hur de skall användas.

Hur vi arbetar

De blå delarna i figuren visar vad vi arbetar med. Vi utgår alltid från kundens strategi, förbättrar arbetssätt och skapar bestående förändringar. De röda delarna i figuren visar både vad våra konsulter tillför i uppdragen och vad vi levererar. Det är genom kombinationen av delarna som vi skapar nytta och effekter i våra uppdrag.

CANEA management

Några av våra kunder

Våra konsulter har genom årens lopp hjälpt hundratals organisationer till en mer lönsam och effektiv verksamhet.