Hoppa till huvudinnehåll

Konsulttjänster

Det måste finnas en röd tråd från strategi och genomförande ända fram till varaktig framgång. Genom detta skapar vi och våra kunder bestående nyttor – tillsammans.

Varför CANEA?

Vi har allt som behövs: kompetensen, metodiken, verktygen, erfarenheten, pedagogiken och hundratals nöjda kunder sedan drygt 25 år tillbaka. Vår unika kombination av produktområden och kompetensområden gör det enkelt för dig att nå varaktig förändring.

Ladda ner vår konsultbroschyr (pdf)

Intresserad av att veta mer?

Kontakta oss

Bestående nyttor – Tillsammans

Nedan beskrivs CANEAs koncept för den röda tråden från Strategi till Verklighet. Vi hjälper er att gå från teori till verklighet, att i praktiken skapa väl fungerande upplägg för hur ni i er verksamhet kan få den aktiva kopplingen mellan strategi och genomförande att fungera! Vi har både spetskompetensen och verktygen för att nå ända fram. Och vi vet hur de skall användas.

StrategiutvecklingLedarskapledningssystemOperativ effektivitetProjekthantering

Vi är med dig hela vägen genom förändringsprocessen

– från analys, via implementering, till uppföljning av de definierade effekterna.

I mer än 25 år har vi hjälpt företag att förbättras. Vill du veta vad vi kan göra för dig?

Kontakta oss

Hur vi arbetar

I alla våra uppdrag utgår vi ifrån kundens intressen, behov och perspektiv. Alla lyckade verksamhetsförändringar kräver också att medarbetarna involveras på lämpligt sätt längs hela vägen. Detta skapar både engagemang och ägandeskap som ger de bästa förutsättningarna för att uppnå varaktig förändring.

Några av våra kunder

Våra konsulter har genom årens lopp hjälpt hundratals organisationer till en mer lönsam och effektiv verksamhet.